Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ <<ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ>>

Πάρος 03/08/2009


ΠΡΟΣ : ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ
Κοιν. : M.M.E.

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Με αφορμή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 03/08/09 με θέμα : Συζήτηση – Λήψη απόφασης για την πορεία υλοποίησης του έργου << Κατασκευή Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου>> ,
το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικ/νων Δωματίων Πάρου – Αντιπάρου
<< ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ>> συνεδρίασε την Παρασκευή 31/07/09
και συζήτησε μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και το παραπάνω θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τον Δήμο Πάρου για να εκφράσει την επιτακτική ανάγκη της κατασκευής του Λογγοβάρδειου Νοσοκομείου Πάρου καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση του σε αυτή την προσπάθεια .
Το Νέο Νοσοκομείο αποτελεί αίτημα πολλών χρόνων από τους πολίτες και τους φορείς των νησιών μας Πάρου και Αντιπάρου. Η ζωή των παιδιών μας , των συμπολιτών μας και των επισκεπτών μας είναι αναμφισβήτητα ιερή και αδιαπραγμάτευτη.
Το υπάρχον Κ.Υ. Πάρου έχει προσφέρει πολλά και σημαντικά, όμως έχει κλείσει τον κύκλο του και η σημερινή του λειτουργία στηρίζεται στις φιλότιμες έως υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού.
Η κατασκευή του Νοσοκομείου και η άμεση λειτουργία του θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την υγειονομική περίθαλψη των νησιών μας και θα τονώσει την ασφάλεια που πρέπει να αισθάνονται οι συμπολίτες μας όταν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Επίσης η ύπαρξη ενός σύγχρονου και πλήρως στελεχωμένου νοσοκομείου σε συνδυασμό και με το υγειονομικό αεροσκάφος του Βελέντζειου Ιδρύματος θα θωρακίσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα νησιά μας στον τομέα της υγείας.
Ταυτόχρονα οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες μας την καλοκαιρινή περίοδο θα αισθάνονται ότι βρίσκονται σε έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό και τα νησιά μας θα αναβαθμιστούν.
Είναι ανάγκη λοιπόν να υπάρξει σύνεση και σοβαρότητα σε όσους αντιδρούν στην κατασκευή του νέου νοσοκομείου, διότι θα χρεωθούν την όποια καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσουν με τις πράξεις τους στην υλοποίηση του παραπάνω έργου.
Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αισθάνεται για άλλη μια φορά την υποχρέωση να συγχαρεί και να ευχαριστήσει :
τον Υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, την Ιερά Σύνοδο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, τον Ηγούμενο της Ι. Μονής Λογγοβάρδος π. Χρυσόστομο Πήχο και τον Δήμο Πάρου για την πολύτιμη και αποφασιστική συμμετοχή τους στην πορεία υλοποίησης του έργου.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

Κώστας Μπιζάς ( Πρόεδρος )
Ευθύμιος Κυδωνιεύς ( Αντιπρόεδρος)
Θωμάς Παντελαίος ( Γραμματέας)
Μαρίνα Ζουμή ( Ταμίας)
Ιωάννης Κυριαζάνος ( Μέλος )
Μιχάλης Ακάλεστος ( Μέλος )
Μαρουσώ Τζανακοπούλου ( Μέλος )

Δεν υπάρχουν σχόλια: