Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 15.9.2009
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στις Κυκλάδες ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα προς τους Κυκλαδίτες:
«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη στις Κυκλάδες με ένα ανανεωμένο και ισχυρό ψηφοδέλτιο. Όπλα μας οι καθαρές μας θέσεις και το ρεαλιστικό μας πρόγραμμα απέναντι σε ένα ανεύθυνο ΠΑΣΟΚ που μπροστά στις συνέπειες της διεθνούς κρίσης το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει παντού γενικόλογες υποσχέσεις κόστους δισεκατομμυρίων ευρώ, που δεν «αντέχει» η οικονομία μας. Με πίστη στο αποτέλεσμα και σκληρή δουλειά θα κερδίσουμε και αυτή την μάχη με στόχο να διασφαλίσουμε μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο μας.
Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή, που μου αναθέσατε την αποστολή να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων, ήμουν σταθερά δίπλα σας, ταυτίσθηκα με τα προβλήματα σας, δούλεψα σκληρά για τις Κυκλάδες. Απέδειξα ότι αξίζω την εμπιστοσύνη σας.
Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε μαζί κρίσιμους στόχους για την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας. Μπορεί να υπήρξαν και αδυναμίες, έγιναν όμως και συνεχίζουν να γίνονται σημαντικά έργα. Περάσαμε τις Κυκλάδες σε μια νέα, καλύτερη εποχή.
Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα για τον τόπο μας, τη Νέα Δημοκρατία, για κάθε μία και κάθε έναν από εσάς».
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης σας προσκαλεί στην κεντρική του ομιλία για τους ετεροδημότες των Κυκλάδων στην Αθήνα, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο PARK, στο Πεδίον του Άρεως.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 16.9.2009
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

Στη Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Κουφονήσια, περιόδευσε ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα νησιά Νάξο και Πάρο. Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου αναχώρησε για το νησί της Σαντορίνης, ενώ από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε διαδοχικά τα νησιά Θηρασιά, Ανάφη, Φολέγανδρο και Σίκινο.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τη Μύκονο και τη Σύρο.
Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής αναχώρησε για την Σέριφο, όπου και θα παραμείνει έως και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.
Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Σίφνο, ενώ την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στη Μήλο και στην Κίμωλο αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: