Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

"Mπορώ να εργαστώ για το καλό των Κυκλάδων και των Κυκλαδιτών"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σοφίας Θεολογίου
Υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ


Αποδέχθηκα την ευθύνη της υποψηφιότητάς μου με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ πιστεύοντας ότι μπορώ να εργαστώ για το καλό των Κυκλάδων και των Κυκλαδιτών χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία τόσο στη δουλειά όσο και στην πολιτική.
Είναι χαρά μου να ακούσω όλους τους συμπολίτες μου, να κουβεντιάσω μαζί τους, έτσι ώστε να σχηματίσω από πρώτο χέρι καθαρή εικόνα των προβλημάτων τους, αλλά και να αξιοποιήσω τις δημιουργικές ιδέες τους.
Θα γνωστοποιώ σε όλους το καθημερινό πρόγραμμα του προεκλογικού αγώνα μου, ώστε να μη χαθούν ευκαιρίες για επικοινωνία και θα ήθελα να μη διστάσουν οι Κυκλαδίτες να επικοινωνήσουν μαζί μου.
Το Σάββατο συμμετείχα στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ως μέλος του, στο νησί της Ιου, στο οποίο εισηγήθηκα δύο θέματα. Επίσης είχα συναντήσεις με κατοίκους και φορείς του νησιού.
Τα θέματα που εισηγήθηκα αφορούσαν προβλήματα ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και στην ακτοπλοΐα. Ζήτησα τη στελέχωση όλων των μονάδων υγείας στο Νομό και όχι την αποστελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων των μικρών νησιών για την κάλυψη των κενών μεγαλύτερων μονάδων υγείας, την ανανέωση της θητείας του επικουρικού ιατρού στο Κέντρο Υγείας Αμοργού και πρότεινα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, μετά τις εκλογές, σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ Κυκλάδων να προβεί σε σύσκεψη για τα θέματα υγείας στο Νομό, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς της υγείας και η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Ακόμη αναφέρθηκα στα συχνά περιστατικά βλαβών και ακυρώσεων προσεγγίσεων της Αμοργού που εντοπίστηκαν σε συγκεκριμένο ταχύπλοο τους Καλοκαιρινούς μήνες .
Μετά από προσπάθειες ετών των φορέων της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης πετύχαμε τη σοβαρή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνει η Αμοργός από τα πλοία της ακτοπλοΐας.
Η πραγματικότητα αυτή μας υποχρεώνει να μην κάνουμε υποχωρήσεις ή εκπτώσεις στο θέμα της ασφάλειας και της ποιότητας των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών.
Η Υποψήφια Βουλευτής
Θεολογίτου Σοφία
Κιν. Τηλ. Επικοινωνίας: 6973204858
Email: stheolog@otenet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί φίλοι για να επικοινωνούμε καλύτερα σε έναν τόσο όμορφο αλλά δύσκολο νησιωτικό χώρο όπως είναι οι Κυκλάδες δημιούργησα blog στο διαδίκτυο στη σελίδα sofiatheologitou.blogspot.com.
Επίσης όλοι οι φίλοι που χρησιμοποιείται την εφαρμογή του facebook μπορείτε να με βρείτε αναζητώντας το όνομα « ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ».
Θα χαρώ πολύ και μέσα από το διαδίκτυο να ακούσω τις απόψεις σας και να απαντήσω σε ερωτήσεις που θα μου θέσετε.
Η Υποψήφια Βουλευτής
Θεολογίτου Σοφία
Κιν. Τηλ. Επικοινωνίας: 6973204858
Email: stheolog@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: