Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ο κ. Λουίζος Κοντός νέος πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου

Ο νέος πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού
Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Λουίζος Κοντός
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Πάρου κ. Λουίζος Κοντός είναι ο νέος πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου.
Το Δ.Σ. του Δήμου πήρε την παραπάνω απόφαση στη χθεσινοβραδυνή του συνεδρίαση. Την πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Βλαχογιάννη να είναι ο κ. Κοντός ο νέος πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Πάρου - Αντιπάρου ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι (και της πλειοψηφίας και της μειοήφίας) πλήν του κ. Μελανίτη που ψήφισε λευκό.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν ο κ. Βασίλης Βεντουρής και ο κ. Ευρυπίδης Ακάλεστος.
Από τη συζήτηση του θέματος για την εκλογή νέου προέδρου στο Δ.Λ.Τ. Πάρου - Αντιπάρου απουσίαζε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Στρατής Παυλάκης, ο οποίος προσήλθε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια του 2ου θέματος.
Μετά την παραίτηση της κ. Σκαραμαγκά και την ανάληψη της προεδρίας του Δ.Λ.Τ. από τον κ. Κοντό παραιτήθηκαν (λόγω ποσόστοσης, στη θέση τους έπρεπε να μπουν δυο γυναίκες) οι κ.κ. Στέφανος Γαβαλάς (μέλος) και Μανώλης Ραγκούσης (αναπληρωτής του κ. Γαβαλά). Στη θέση τους τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Άννα Κάγκανη (μέλος) και Μαρουσώ Φραγκούλη (αναπληρώτρια της κ. Κάγκανη).
Έτσι το νέο Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου έχει την εξής σύνθεση (σε παρένθεση οι αναπληρωτές):
Πρόεδρος:
Λουίζος Κοντός (Αλέξανδρος Μελανίτης)
Αντιπρόεδρος:
Γιάννης Αλιπράντης (Μάρκος Κωβαίος)
Μέλη
Στέλιος Φραγκούλης (Στέφανος Γαβαλάς)
Άννα Κάγκανη (Μαρουσώ Φραγκούλη)
Βαρβάρα Φαρούπου-Μανέτα (Ιωάννης Παρούσης)
Γιάννης Λεβεντάκης (Ελένη Βιάζη)
Κίμωνας Κοτσώνης (Ζαχάρω Πατέλη)
Αβραάμ Σκιαδάς (Θεολόγος Απόκοτος)
Ο Λιμενάρχης Πάρου - Αντιπάρου Ηλίας Κουντρομιχάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: