Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου στο Ν.Σ. Κυκλάδων για τα πολυκαταστήματα

Πάρος 9 Σεπτ 2009
Αρ.Πρωτ. 37/09


Προς: ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΚΟΙΝ: ΜΜΕ

Κύριε Πρόεδρε του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων,
Κυρίες και Κύριοι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι.


Αφορμή για την παρούσα επιστολή είναι, αφ` ενός μία πρόταση που θέλουμε να καταθέσουμε σχετικά με το μέγα θέμα που μας απασχολεί, αυτό της ίδρυσης μεγάλων πολυκαταστημάτων στο νησί μας, και αφ` ετέρου τα θέματα που υπάρχουν στην συνεδρίασή σας σχετικά με τις γνωμοδοτήσεις για άδεια ίδρυσης δύο εξ` αυτών των πολυκαταστημάτων στο νησί μας..

Οσον αφορά το πρώτο σκέλος της επιστολής μας ,απαιτούμε σε επόμενο Νομαρχιακό συμβούλιο να υπάρχει το θέμα της πρότασής μας ‘Αντιμετώπιση των πολυκαταστημάτων στα νησιά μας’ και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας τεκμηριωμένες προς το σώμα.
Άλλωστε, σας το έχει ζητήσει με αντίστοιχη επιστολή του και ο προεδρεύων των Εμπορικών Συλλόγων Κυκλάδων κύριος Παγώνης Κων/νος.
Όσο τώρα, για τις αδειοδοτήσεις που καλείστε να δώσετε για την ίδρυση δύο νέων υπεραγορών τροφίμων στην Πάρο,
Α) Για το ΑΤΛΑΝΤΙΚ Α.Ε. ευελπιστούμε πως θα λάβετε υπ` όψιν σας τόσο τις αρνητικές γνωμοδοτήσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων ( Δήμος Πάρου- Επιμελητήριο Κυκλάδων- Ο.Κ.Ε.- Επαρχείο Πάρου)και όπως γνωρίζεται ότι
Β) Για το ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΦΟΥΡ Α.Ε.,που αφορά το ακίνητο εμβαδού 623 τ.μ. ιδιοκτησίας Αγροτικής τράπεζας Ελλάδος υπάρχει από το διοικητικό πρωτοδικείο Πειραιά προσωρινή αναστολή της με αριθμό 151/2009 άδεια οικοδομής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων. Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν να συζητηθεί το θέμα αυτό..
Πιστεύουμε, με την ευαισθησία και τη δικαιοσύνη που διακρίνει το Νομαρχιακό συμβούλιο Κυκλάδων και με γνώμονα πάντα τη στήριξη των μικρομεσαίων εμπόρων των νησιών μας η απόφαση που θα λάβετε να είναι αυτή που θα διατηρήσει το κύρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κυκλάδων και θα δείξει για μια ακόμη φορά το ανθρωποκοινωνικό του πρόσωπο.
Πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Αλιπράντης Απόστολος
Ο Γ. Γραμματέας
Τριαντάφυλλος Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: